RE_
ARQUI
TEC
TURA

RE_ARQUITECTURA: PARAULA FORMADA PEL PREFIX RE, ELEMENT COMPOSITIU QUE DENOTA RENOVACIÓ I LA NECESSITAT DE REALITZAR UN MOVIMENT CAP ENDAVANT PER CRÉIXER I MILLORAR, I ARQUITECTURA, L’ART DE PROJECTAR I GENERAR NOUS ESPAIS.

RE_FORMA INTEGRAL DE PISOS I HABITATGES
ESPAIS PER VIURE
ADAPTAR L’ESPAI A LES NECESSITATS DEL CLIENT D’UNA MANERA FUNCIONAL, PERSONALITZADA I CREATIVA.
RE_HABILITACIÓ I INTERVENCIÓ EN PATRIMONI
ESPAIS PER RECUPERAR.
LA REHABILITACIÓ ENTESA COM LA RECUPERACIÓ D’UN ESPAI AMB POTENCIAL I HISTÒRIA, GENERANT NOUS USOS DINS UN ENTORN DE PRIVILEGI.
RE_MODELACIÓ D’OFICINES I LOCALS
ESPAIS PER TREBALLAR
CREACIÓ D’ESPAIS FUNCIONALS I CÒMODES, DOTATS D’UNA IMATGE CORPORATIVA PRÒPIA I DISTINTIVA. LA NOSTRA EXPERIÈNCIA DINS EL SECTOR TERCIARI-OFICINES I DE SERVEIS ENS PERMET CONÈIXER UN AMPLI VENTALL D’EQUIPAMENTS MODERNS I ELEGANTS.
RE_STAURANTS DE DISSENY, HOTELERIA I TURISME RURAL
ESPAIS PER GAUDIR
LA PRESTIGIOSA CUINA D’AVANTGUARDA O CUINA D’AUTOR, CONSOLIDADA A NIVELL ESTATAL I INTERNACIONAL, HA OBTINGUT RECONEIXEMENT GRÀCIES AL BINOMI FORMAT PER LA INNOVACIÓ EN EL PRODUCTE I LA INCORPORACIÓ DEL DISSENY EN LA GASTRONOMIA DE QUALITAT. EN MOLTES OCASIONS, AQUEST TIPUS DE CUINA TRIA LA INFRAESTRUCTURA D’UNA CADENA HOTELERA O LA TRANQUILITAT DEL TURISME RURAL PER DESENVOLUPAR LA SEVA ACTIVITAT. EN TOT CAS, TROBEM SEMPRE UN AMBIENT CÀLID, ACOLLIDOR I AMB UN DISSENY INNOVADOR I EXCLUSIU.
RE_TAIL
ESPAIS PER CONSUMIR
LA VENDA AL DETALL EN BOTIGUES DE DISSENY REQUEREIX D’ESPAIS AMB IDENTITAT PRÒPIA PER CAPTAR ELS POTENCIALS CLIENTS. UN ENTORN EXCLUSIU, ELEGANT I AMB ATENCIÓ PERSONALITZADA SERÁ CLAU PER INCREMENTAR EL VOLUM DE VENTES DEL PRODUCTE.
RE_STYLING COMERCIAL I D’HABITATGE
ESPAIS PER REDEFINIR
UNA OPCIÓ PER FER UN CANVI D’IMATGE I D’ESTIL AL NEGOCI O VIVENDA. SENSE LA NECESSITAT DE REALITZAR CANVIS PROFUNDS DE DISTRIBUCIÓ I INSTAL·LACIONS, ASSESSOREM EN LA NOVA DECORACIÓ I EN LA TRIA DELS MATERIALS I DEL MOBILIARI MÉS ADDIENT. UNA ALTERNATIVA A LA REFORMA INTEGRAL.

Una bona gestió i tria addient dels millors especialistes i proveïdors en matèria de disseny no és sinònim d'increment de cost a les obres. Amb la contractació directa, disseny i arquitectura assoleixen ser competitius per oferir a l'usuari final un producte professional i de qualitat a preu de mercat.

Per què triar REARQ?